Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Braves Chevaliers Mystérieux
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dahm verovert de bal door een tackle van achteren. Bombardella verovert de bal door een tackle van achteren. Bombardella speelt de bal door. Abens is nu in balbezit. Abens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sacre geeft de bal voor. Wehenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marx krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Wengler speelt de bal door. Morice geeft een lange en hoge pass. Pierret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wehenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehenkel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wehenkel passt de bal in één keer door. Morice bereikt de bal nog maar net als eerste. Morice met een sublieme pass. Wehenkel rent richting de bal. Wehenkel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Servais met de inworp. Baudry is nu in balbezit. Baudry probeert naar een medespeler te passen. Abens is nu in balbezit. Abens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abens rent richting de bal. Abens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Braves - Chevaliers Mystérieux 1:0

26e minuut.
Bombardella rent richting de bal. Dahm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bombardella. Dahm raakt geblesseerd tijdens het duel. Marx met een snel genomen vrije trap. Wengler bokst de bal weg. Abens is nu in balbezit. Abens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Servais verovert de bal door een tackle van achteren. Servais passt de bal met de wreef. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehenkel is nu in balbezit. Wehenkel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Braves 63%, Chevaliers Mystérieux 37%.
Professeurs Braves - Chevaliers Mystérieux 1:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biltgen met de inworp. Baudry rent richting de bal. Scholer onderschept slim de pass. Scholer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Marx geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biltgen met een snelle inworp. Scholer rent richting de bal. Scholer haalt uit met een fantastische trap. Wengler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wehenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehenkel draait met de bal, schiet en ... Wengler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Besch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marx rent richting de bal. Marx geeft een hoge lob. Gimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimeno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Morice rent richting de bal. Dahm verovert de bal door een tackle van achteren. Dahm passt de bal met de wreef. Abens is nu in balbezit. Abens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Braves - Chevaliers Mystérieux 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Braves 47%, Chevaliers Mystérieux 53%.
Professeurs Braves - Chevaliers Mystérieux 2:0