Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crno beli Commandants Jeunes
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
van Werveke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung verovert de bal door een tackle van achteren. Jung speelt de bal door. Melo is nu in balbezit. Melo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mestre met een sublieme pass. van Werveke is nu in balbezit. van Werveke geeft de bal voor. Lombardelli is nu in balbezit. Lombardelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wolmering geeft een hoge lob. Krecké kopt de bal weg. Wolmering bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolmering haalt uit met een fantastische trap. Antoni heeft problemen om de bal te vangen. Christophe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mestre controleert de bal met de borst. Mestre met een sublieme pass. Demailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Beckius rent richting de bal. Bernar onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lombardelli de bal. Bernar rent richting de bal. Bernar draait met de bal, schiet en ... Christophe bokst de bal weg.

39e minuut.
Lombardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demailly verovert de bal door een tackle van achteren. Wolmering rent richting de bal. Bernar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crno beli - Commandants Jeunes 1:0

41e minuut.
Wolmering is nu in balbezit. Bernar rent richting de bal. Beckius onderschept slim de pass. Lombardelli onderschept slim de pass. Lombardelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crno beli - Commandants Jeunes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crno beli 41%, Commandants Jeunes 59%.
Crno beli - Commandants Jeunes 2:0

78e minuut.
Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardelli is nu in balbezit. Bernar is nu in balbezit. Lombardelli rent richting de bal. Lombardelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crno beli 34%, Commandants Jeunes 66%.
Crno beli - Commandants Jeunes 2:0