Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bricoman FC Commandants Jeunes
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Profant onderschept slim de pass. Melo is nu in balbezit. Melo draait met de bal, schiet en ... Rosenfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bricoman FC - Commandants Jeunes 0:1

5e minuut.
Daar is Flenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy probeert naar een medespeler te passen. Antoni is nu in balbezit. Rouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouge haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Profant de bal onder controle te krijgen. Bimmermann is nu in balbezit. Profant schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Profant naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Flenghi de bal onder controle te krijgen. Schlechter is nu in balbezit. Schlechter geeft de bal voor. Rouge springt en kopt de bal. Christophe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bricoman FC 34%, Commandants Jeunes 66%.
Bricoman FC - Commandants Jeunes 0:1

55e minuut.
Bimmermann geeft de bal voor. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackson maakt een afschuwelijke overtreding. Lamy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lamy kan niet meer verder spelen. Guenot komt het veld opgelopen. Bimmermann met een snel genomen vrije trap. Hoffmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rosenfeld speelt de bal door. Beckius is nu in balbezit. Beckius passt de bal zonder na te denken. Melo rent richting de bal. Melo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Beckius bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckius met een sublieme pass. Demailly heeft problemen om de bal te vangen. Guenot is nu in balbezit. Guenot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Guenot rent richting de bal. Krecké rent richting de bal. Krecké geeft een lange en hoge pass. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung geeft een lange en hoge pass. Rosenfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bricoman FC 48%, Commandants Jeunes 52%.
Bricoman FC - Commandants Jeunes 0:1