Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Commandants Jeunes Professeurs Braves
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Demailly probeert naar een medespeler te passen. Profant is nu in balbezit. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Profant onderschept slim de pass. Profant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Servais is nu in balbezit. Servais geeft een hoge lob. Abens is nu in balbezit. Daar is Abens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Marx met een sublieme pass. Besch bereikt de bal nog maar net als eerste. Besch geeft de bal voor. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Wengler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wengler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Pierret de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Pierret is nu in balbezit. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Wengler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Wengler trapt de bal weg van het doel. Abens kopt de bal weg. Bollendorff rent richting de bal. Bollendorff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Commandants Jeunes 42%, Professeurs Braves 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Commandants Jeunes - Professeurs Braves 0:0

60e minuut.
Pierret bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann onderschept slim de pass. Marx begaat een overtreding. Hoffmann roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hoffmann kan niet meer verder spelen. Melo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Baudry rent richting de bal. Beckius verovert de bal door een tackle van achteren. Beckius passt de bal met de wreef. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Thimmesch geeft de bal voor. Pierret kopt de bal weg. Klungelig pakt Beckius de bal. Bollendorff rent richting de bal. Bollendorff geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jung onderschept slim de pass. Jung geeft de bal voor. Profant rent richting de bal. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Jeunes - Professeurs Braves 1:0

75e minuut.
Kante geeft de bal voor. Baudry bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudry probeert naar een medespeler te passen. Bollendorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollendorff draait met de bal, schiet en ... Christophe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Demailly onderschept slim de pass. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demailly. Marx raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marx kan niet meer verder spelen. Hulin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Demailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demailly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beckius met een snel genomen vrije trap. Pierret bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo onderschept slim de pass. Melo schiet op doel. Wengler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Commandants Jeunes 42%, Professeurs Braves 58%.
Commandants Jeunes - Professeurs Braves 1:0