Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c BARCAMANIA Nerazzuri
5231 Tactiek 0021
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 51.9
average Schieten weak
solid Passen very good
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Klungelig pakt Tomasyan de bal. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c BARCAMANIA - Nerazzuri 0:1

10e minuut.
Montero passt de bal zonder na te denken. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi geeft de bal voor. Postey rent richting de bal. Postey draait met de bal, schiet en ... Enoch bokst de bal weg.

22e minuut.
Khchoyan met een snelle inworp. Stein is nu in balbezit. Stein probeert naar een medespeler te passen. Asgari alam rent richting de bal. Asgari alam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Holz geeft de bal voor. Toroyan kopt de bal weg. Stein probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khchoyan de bal. Khchoyan haalt uit met een fantastische trap. Zvoníček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Asgari alam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montero. Asgari alam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toroyan met een snel genomen vrije trap. Daar is Răducan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap. Zvoníček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Botezan geeft de bal voor. Dolibowski kopt de bal weg. Khchoyan heeft problemen om de bal te vangen. Khchoyan geeft de bal voor. Tomasyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Asgari alam is nu in balbezit. Asgari alam met een sublieme pass. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c BARCAMANIA - Nerazzuri 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c BARCAMANIA 58%, Nerazzuri 42%.
f.c BARCAMANIA - Nerazzuri 0:2

49e minuut.
Toroyan speelt de bal door. Stein speelt de bal door. Khchoyan met een sublieme pass. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan draait met de bal, schiet en ... Zvoníček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Botezan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loayza komt het veld opgelopen. Khchoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stein rent richting de bal. Stein geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stein heeft problemen om de bal te vangen. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan passt de bal met de wreef. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Montero kopt de bal weg. Postey heeft problemen om de bal te vangen. Minassyan rent richting de bal. Postey verovert de bal door een tackle van achteren. Postey draait met de bal, schiet en ... Enoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Khchoyan geeft de bal voor. Tomasyan heeft problemen om de bal te vangen. Răducan rent richting de bal. Tomasyan onderschept slim de pass. Tomasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero passt de bal in één keer door. Postey heeft problemen om de bal te vangen. Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi draait met de bal, schiet en ... Enoch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c BARCAMANIA 38%, Nerazzuri 62%.
f.c BARCAMANIA - Nerazzuri 0:2