Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karavajo tyomdav
Italia Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
good Verdedigen poor


13e minuut.
Karapetyan is nu in balbezit. Norayan onderschept slim de pass. Norayan speelt de bal door. Kailas rent richting de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap. Ghazaryan bokst de bal weg.

15e minuut.
Pachajyan geeft een lange en hoge pass. Araqelyan kopt de bal weg. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bździądło passt de bal met de wreef. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan rent richting de bal. Kailas verovert de bal door een tackle van achteren. Kailas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan met een sublieme pass. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap. Muchiut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - tyomdav 0:1

28e minuut.
Ohanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ohanyan met een sublieme pass. Kailas rent richting de bal. Kailas schiet op doel. Ghazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karavajo - tyomdav 1:1

31e minuut.
Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohanyan onderschept slim de pass. Ohanyan probeert naar een medespeler te passen. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas schiet op doel. Ghazaryan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - tyomdav 2:1

36e minuut.
Klungelig pakt Bździądło de bal. Bździądło passt de bal zonder na te denken. Norayan rent richting de bal. Norayan met een sublieme pass. Ohanyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mkchyan geeft een lange en hoge pass. Kailas heeft problemen om de bal te vangen. Yervinyan rent richting de bal. Kailas onderschept slim de pass. Kailas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Norayan verovert de bal door een tackle van achteren. Norayan passt de bal met de wreef. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kladar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladar passt de bal zonder na te denken. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas draait met de bal, schiet en ... Ghazaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - tyomdav 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 34%, tyomdav 66%.
Karavajo - tyomdav 3:1

58e minuut.
Inworp. Ohanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkchyan geeft een hoge lob. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Yervinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kailas rent richting de bal. Yervinyan rent richting de bal. Kailas verovert de bal door een tackle van achteren. Kailas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ghazaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kailas is nu in balbezit. Kailas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ohanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkchyan is nu in balbezit. Mkchyan geeft de bal voor. Kailas is nu in balbezit. Kailas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - tyomdav 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 28%, tyomdav 72%.
Karavajo - tyomdav 4:1