Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c BARCAMANIA PYUNIK ABOVYAN
5231 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 47.9
adequate Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Vascu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răducan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Răducan met een snel genomen vrije trap. Postey springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c BARCAMANIA - PYUNIK ABOVYAN 1:0

11e minuut.
Montero kopt de bal weg. Woźnica heeft problemen om de bal te vangen. Woźnica speelt de bal door. Humphreys bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Khelifi passt de bal zonder na te denken. Postey is nu in balbezit. Montero speelt de bal door. Geoffroy rent richting de bal. Geoffroy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jonsson de bal. Jonsson haalt uit met een fantastische trap. Zvoníček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c BARCAMANIA - PYUNIK ABOVYAN 1:1

20e minuut.
Vuchev rent richting de bal. Vuchev passt de bal zonder na te denken. Jonsson probeert naar een medespeler te passen. Turner is nu in balbezit. Turner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zvoníček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal in één keer door. Loayza is nu in balbezit. Postey rent richting de bal. Postey schiet op doel. Suzmenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Khelifi probeert de bal aan de voet te houden. Khelifi passt de bal in één keer door. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner onderschept slim de pass. Turner passt de bal met de wreef. Zvoníček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Montero kopt de bal weg. Klungelig pakt Postey de bal. Doxiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Postey onderschept slim de pass. Postey draait met de bal, schiet en ... Suzmenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vascu geeft een hoge lob. Zvoníček probeert naar een medespeler te passen. Vascu kopt de bal weg. Botezan heeft problemen om de bal te vangen. Humphreys bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jonsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turner is nu in balbezit. Turner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c BARCAMANIA - PYUNIK ABOVYAN 1:2

43e minuut.
Holz kopt de bal weg. Inworp. Menegucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu geeft een hoge lob. Zvoníček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c BARCAMANIA 56%, PYUNIK ABOVYAN 44%.
f.c BARCAMANIA - PYUNIK ABOVYAN 1:2

48e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero geeft een hoge lob. Daar is Medyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Buitenspel voor Humphreys. Goede buitenspelval van de verdediging. Eskandaryan komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Humphreys rent richting de bal. Humphreys speelt de bal door. Eskandaryan is nu in balbezit. Eskandaryan draait met de bal, schiet en ... Zvoníček probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Jknavoryan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Ridruejo komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Norayan met de inworp. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica geeft een hoge lob. Humphreys kopt de bal weg. Daar is Vuchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c BARCAMANIA 38%, PYUNIK ABOVYAN 62%.
f.c BARCAMANIA - PYUNIK ABOVYAN 1:2