Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rang Daryā soran
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Souyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmijad is nu in balbezit. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nirumand rent richting de bal. Nirumand geeft een hoge lob. Daar is Fahmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Teymourtash onderschept slim de pass. Teymourtash probeert naar een medespeler te passen. Gaffari is nu in balbezit. Gaffari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eftekhari de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Al Nasshar kopt de bal weg. Ghurani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdelmijad rent richting de bal. Abdelmijad draait met de bal, schiet en ... Imami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rang Daryā - soran 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rang Daryā 40%, soran 60%.
Rang Daryā - soran 0:1

63e minuut.
Imami met een sublieme pass. Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souyah geeft een lange en hoge pass. Gaffari is nu in balbezit. Gaffari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani verovert de bal door een tackle van achteren. Jalmasani speelt de bal door. Abdelmijad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmijad draait met de bal, schiet en ... Imami bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rang Daryā - soran 0:2

71e minuut.
Arfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun speelt de bal door. Gaffari rent richting de bal. Gaffari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rang Daryā 55%, soran 45%.
Rang Daryā - soran 0:2