Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Persepolis zanjan bilbao
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Usmi onderschept slim de pass. Burujirdi rent richting de bal. Usmi onderschept slim de pass. Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Abu-Yassen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruis met de inworp. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Persepolis - zanjan bilbao 0:1

10e minuut.
Bihmardi is nu in balbezit. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihmardi begaat een overtreding. Bihmardi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Imami verovert de bal door een tackle van achteren. Usmi onderschept slim de pass. Usmi passt de bal in één keer door. Femah is nu in balbezit. Femah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ansari geeft een hoge lob. Femah controleert de bal met de borst. Abu-Yassen onderschept slim de pass. Usmi rent richting de bal. Usmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hammoudi speelt de bal door. Ansari rent richting de bal. Benmbarek onderschept slim de pass. Bihmardi rent richting de bal. Bihmardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Persepolis - zanjan bilbao 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Persepolis 56%, zanjan bilbao 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Persepolis - zanjan bilbao 1:1

48e minuut.
Hakala onderschept slim de pass. Imami is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hakala. Imami roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Imami kan niet meer verder spelen. Khuzayn komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Arfa passt de bal in één keer door. Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen onderschept slim de pass. Usmi rent richting de bal. Usmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Shahriar geeft een lange en hoge pass. Hejazi kopt de bal weg. Ansari rent richting de bal. Benmbarek onderschept slim de pass. Benmbarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ansari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansari geeft de bal voor. Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Talebi niet meer kan verder spelen. Zerrouki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Benie rent richting de bal. Ruis onderschept slim de pass. Ruis passt de bal zonder na te denken. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Muqimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hejazi rent richting de bal. Hejazi geeft een hoge lob. Femah rent richting de bal. Femah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Benmbarek kopt de bal weg. Dhif probeert de bal aan de voet te houden. Bihmardi rent richting de bal. Bihmardi haalt uit met een fantastische trap. Jahanpur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Persepolis - zanjan bilbao 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Persepolis 37%, zanjan bilbao 63%.
FC Persepolis - zanjan bilbao 2:1