Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
curse Poison Potion
Normal Tactiek L
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Estilidaei passt de bal zonder na te denken. Wamish is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Tizieriani. Al-Tizieriani krijgt een gele kaart. Wamish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Makajid onderschept slim de pass. Al-Makajid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Al-Tizieriani de bal onder controle te krijgen. Wamish is nu in balbezit. Al-Tizieriani rent richting de bal. Al-Tizieriani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boussaid de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
curse - Poison Potion 0:1

21e minuut.
Boussaid rent richting de bal. Al-Dosari verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosari passt de bal in één keer door. Estilidaei is nu in balbezit. Estilidaei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wamish is nu in balbezit. Al-Tizieriani verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Tizieriani probeert naar een medespeler te passen. Al-Dosari is nu in balbezit. Al-Dosari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Al-Dosari rent richting de bal. Al-Dosari geeft een hoge lob. Usmi heeft problemen om de bal te vangen. Yemenlioğlu rent richting de bal. Yemenlioğlu draait met de bal, schiet en ... Salimpour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Haytham is nu in balbezit. Estilidaei onderschept slim de pass. Estilidaei passt de bal met de wreef. Al-Dosari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: curse 74%, Poison Potion 26%.
curse - Poison Potion 0:1

49e minuut.
Joman is nu in balbezit. Joman met een sublieme pass. Al-Dosari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari draait met de bal, schiet en ... Boussaid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Salimpour trapt de bal weg. Al-Tizieriani kopt de bal weg. Al-Dosari is nu in balbezit. Al-Dosari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ramhe rent richting de bal. Haytham onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Tizieriani. Haytham roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Haytham kan niet meer verder spelen. Malle komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Malle geeft de bal voor. Inworp. Joman met de inworp. Al-Dosari rent richting de bal. Al-Dosari geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: curse 62%, Poison Potion 38%.
curse - Poison Potion 0:1