Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zanjan bilbao Graeel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Klungelig pakt Ghatary de bal. Hakala verovert de bal door een tackle van achteren. Hakala passt de bal in één keer door. Usmi rent richting de bal. Usmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ruis is nu in balbezit. Ruis geeft een hoge lob. Ansari kopt de bal weg. Hejazi heeft problemen om de bal te vangen. Hejazi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bakhtavar is nu in balbezit. Bakhtavar met een sublieme pass. Moullai bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi verovert de bal door een tackle van achteren. Usmi schiet op doel. Braham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Ruis de bal. Bakhtavar is nu in balbezit. Ruis verovert de bal door een tackle van achteren. Ruis geeft een lange en hoge pass. Femah springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zanjan bilbao 34%, Graeel 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zanjan bilbao - Graeel 0:0

61e minuut.
Daar is Hakala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghatary is nu in balbezit. Hakala is nu in balbezit. Ghatary rent richting de bal. Ghatary draait met de bal, schiet en ... Jahanpur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zanjan bilbao 49%, Graeel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zanjan bilbao - Graeel 0:0