Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Persepolis aftabe sazi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Abdulla rent richting de bal. Abdulla geeft een lange en hoge pass. Abu-Yassen rent richting de bal. Pahlavi verovert de bal door een tackle van achteren. Pahlavi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Abdulla speelt de bal door. Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pahlavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pahlavi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Imami bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana verovert de bal door een tackle van achteren. Imami begaat een overtreding. Imami krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Pahlavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khuzayn rent richting de bal. Pahlavi rent richting de bal. Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana schiet op doel. Talebi bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ejukezi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik passt de bal zonder na te denken. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Nemazi speelt de bal door. Aby-Hana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khuzayn. Khuzayn krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Nouri trapt de bal weg van het doel. Ejukezi controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khuzayn. Khuzayn krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Persepolis 56%, aftabe sazi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Persepolis - aftabe sazi 0:0

59e minuut.
Hammoudi is nu in balbezit. Hammoudi passt de bal in één keer door. Maradi controleert de bal met de borst. Bihmardi rent richting de bal. Bihmardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Persepolis - aftabe sazi 1:0

81e minuut.
Aby-Hana passt de bal in één keer door. Benabderrazik met een sublieme pass. Pahlavi is nu in balbezit. Pahlavi schiet op doel. Talebi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Persepolis - aftabe sazi 1:1

90e minuut.
Fuhrabi rent richting de bal. Fuhrabi speelt de bal door. Aby-Hana is nu in balbezit. Pahlavi rent richting de bal. Pahlavi draait met de bal, schiet en ... Talebi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Persepolis 57%, aftabe sazi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Persepolis - aftabe sazi 1:1