Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEW LEGENDS διονισισ
4-3-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Panizzi onderschept slim de pass. Toselli is nu in balbezit. Panizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEW LEGENDS - διονισισ 1:0

9e minuut.
Kontolazos verovert de bal door een tackle van achteren. Panizzi is nu in balbezit. Kontolazos speelt de bal door. Toselli rent richting de bal. Toselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Giannouzakos is nu in balbezit. Latovlevici verovert de bal door een tackle van achteren. Latovlevici passt de bal in één keer door. Panizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Pournaras geeft een hoge lob. Toselli controleert de bal met de borst. Kontolazos is nu in balbezit. Kontolazos draait met de bal, schiet en ... Panizzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

20e minuut.
Seferis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferis geeft een hoge lob. Giannouzakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannouzakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NEW LEGENDS - διονισισ 1:1

23e minuut.
Kontolazos passt de bal zonder na te denken. Panizzi is nu in balbezit. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli draait met de bal, schiet en ... Demertzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEW LEGENDS - διονισισ 2:1

25e minuut.
Melegrinis probeert naar een medespeler te passen. Panizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Graikousis is nu in balbezit. Panizzi onderschept slim de pass. Panizzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Seferis rent richting de bal. Kontolazos onderschept slim de pass. Kontolazos speelt de bal door. Panizzi rent richting de bal. Panizzi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Balladore met een snelle inworp. Kontolazos is nu in balbezit. Kontolazos passt de bal zonder na te denken. Panizzi rent richting de bal. Panizzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEW LEGENDS 29%, διονισισ 71%.
NEW LEGENDS - διονισισ 2:1

46e minuut.
Flegas komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kontolazos geeft de bal voor. Daar is Graikousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli draait met de bal, schiet en ... Demertzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mach komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Balladore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontolazos is nu in balbezit. Kontolazos geeft de bal voor. Mach is nu in balbezit. Mach haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Inworp. Tsakaleas komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Pournaras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panizzi is nu in balbezit. Panizzi met een sublieme pass. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Mach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEW LEGENDS - διονισισ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEW LEGENDS 42%, διονισισ 58%.
NEW LEGENDS - διονισισ 3:1