Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAS GIANNINA 2011 ΛΑΜΟΓΙΑ F.C
5-3-2wingR Tactiek 4-3-1-2 new
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.2 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Spetsiotis is nu in balbezit. Spetsiotis met een sublieme pass. Eski is nu in balbezit. Eski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:1

12e minuut.
Papalexopoulos rent richting de bal. Papalexopoulos passt de bal zonder na te denken. Kraniotis rent richting de bal. Kraniotis geeft de bal voor. Eski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Ledezma geeft een hoge lob. Pascalin kopt de bal weg. Lappas is nu in balbezit. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki bokst de bal weg. Lappas is nu in balbezit. Lappas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Kraniotis met een snelle inworp. Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris geeft de bal voor. Eski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Makrodimitris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kraniotis rent richting de bal. Kraniotis geeft een hoge lob. Eski is nu in balbezit. Eski schiet op doel. Pərvizzadə bokst de bal weg.

19e minuut.
Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAS GIANNINA 2011 - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 1:1

23e minuut.
Dmitruk kopt de bal weg. Kraniotis is nu in balbezit. Dolibowski maakt een afschuwelijke overtreding. Dolibowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Xanbabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Pascalin kopt de bal weg. Lappas rent richting de bal. Lappas draait met de bal, schiet en ... Dziewicki bokst de bal weg.

37e minuut.
Spetsiotis probeert naar een medespeler te passen. Papalexopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalexopoulos passt de bal met de wreef. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eski haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAS GIANNINA 2011 54%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAS GIANNINA 2011 - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 1:1

58e minuut.
Gutierrez geeft een hoge lob. Blaće verovert de bal door een tackle van achteren. Xanbabayev met een sublieme pass. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pərvizzadə met een sublieme pass. Kokinelis kopt de bal weg. Klungelig pakt Romaszkiewicz de bal. Eski rent richting de bal. Eski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin probeert naar een medespeler te passen. Pannarale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas onderschept slim de pass. Lappas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Papalexopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalexopoulos geeft een hoge lob. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eski haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAS GIANNINA 2011 48%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 52%.
PAS GIANNINA 2011 - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 1:2