Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C PAS GIANNINA 2011
4-3-1-2 new Tactiek cldef_5-2-3R_v2
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Spetsiotis geeft een lange en hoge pass. Dino kopt de bal weg. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna geeft de bal voor. Dogo-Moro springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sapena rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lora zal de hoekschop nemen. Dziewicki bokst de bal weg.

22e minuut.
Pontoglio geeft de bal voor. Inworp. Kraniotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Papalexopoulos met een sublieme pass. Makrodimitris met een sublieme pass. Eski is nu in balbezit. Eski draait met de bal, schiet en ... Van Hese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - PAS GIANNINA 2011 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 52%, PAS GIANNINA 2011 48%.
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - PAS GIANNINA 2011 1:0

69e minuut.
Lora passt de bal zonder na te denken. Dogo-Moro rent richting de bal. Gen is nu in balbezit. Dogo-Moro onderschept slim de pass. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 60%, PAS GIANNINA 2011 40%.
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - PAS GIANNINA 2011 1:0