Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flashbacks ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας
kostas3 Tactiek επιθεση
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Betlejewski is nu in balbezit. Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki probeert de bal met de borst te controleren. Brochocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flashbacks - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:0

41e minuut.
Betlejewski onderschept slim de pass. Betlejewski probeert naar een medespeler te passen. Dimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos is nu in balbezit. Aretopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flashbacks - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flashbacks 62%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flashbacks - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:1

61e minuut.
Dimos kopt de bal weg. Klungelig pakt Liapakis de bal. Opov is nu in balbezit. Dimos onderschept slim de pass. Dimos haalt uit met een fantastische trap. Kędziora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Dovžinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Dovžinskis geeft een hoge lob. Daar is Liapakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimos haalt uit met een fantastische trap. Kędziora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos draait met de bal, schiet en ... Kędziora bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Machairitsas komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dovžinskis geeft de bal voor. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondoszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aretopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Tospatlı wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aretopoulos neemt de hoekschop. Liapakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flashbacks 63%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flashbacks - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:1