Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIFONAS ZERO F.C.
4132 geo Tactiek 4-2-3-1
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


18e minuut.
Diktaios geeft de bal voor. Mazza rent richting de bal. Põldma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diktaios legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

21e minuut.
Dellaferrera met de inworp. Engelbrecht is nu in balbezit. Engelbrecht passt de bal met de wreef. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Vrizas komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Engelbrecht passt de bal zonder na te denken. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bečanović zal de hoekschop nemen. Mazza springt en kopt de bal. Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Davidi rent richting de bal. Davidi passt de bal in één keer door. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht geeft de bal voor. Mazza springt en kopt de bal. Virić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Engelbrecht geeft een lange en hoge pass. Daar is Põldma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. Virić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Baviera speelt de bal door. Diktaios rent richting de bal. Diktaios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Engelbrecht rent richting de bal. Engelbrecht geeft een lange en hoge pass. Põldma heeft problemen om de bal te vangen. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Diktaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Diktaios passt de bal in één keer door. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht geeft een lange en hoge pass. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 68%, ZERO F.C. 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TIFONAS - ZERO F.C. 0:0

53e minuut.
Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Babayev de bal onder controle te krijgen. Bečanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečanović draait met de bal, schiet en ... Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel. Virić bokst de bal weg.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tromaras komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Bečanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bečanović passt de bal zonder na te denken. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza schiet op doel. Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Logothetis rent richting de bal. Bečanović verovert de bal door een tackle van achteren. Bečanović probeert naar een medespeler te passen. Engelbrecht geeft een hoge lob. Mazza springt en kopt de bal. Virić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Diktaios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calabresa. Diktaios raakt geblesseerd tijdens het duel. Tromaras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Baviera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Virić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Logothetis bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Logothetis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calabresa met een snel genomen vrije trap. Engelbrecht controleert de bal met de borst. Binnie rent richting de bal. Binnie schiet op doel. Ghelekva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bečanović speelt de bal door. Diktaios rent richting de bal. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ZERO F.C. 0:1

78e minuut.
Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht heeft problemen om de bal te vangen. Engelbrecht geeft een hoge lob. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Stergiou komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Dellaferrera speelt de bal door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Engelbrecht geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazza springt en kopt de bal. Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Grigolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigolli passt de bal met de wreef. Bolivar probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Engelbrecht de bal onder controle te krijgen. Engelbrecht geeft een lange en hoge pass. Virić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Calabresa rent richting de bal. Calabresa passt de bal zonder na te denken. Engelbrecht probeert naar een medespeler te passen. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 69%, ZERO F.C. 31%.
TIFONAS - ZERO F.C. 0:1