Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAS GIANNINA 2011 ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ
5-3-2wingR Tactiek Akis
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 68.5
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen briljant


18e minuut.
Dolibowski met een sublieme pass. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev geeft de bal voor. Pascalin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 1:0

25e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev geeft een hoge lob. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kanownik controleert de bal met de borst. Niedźwiedzki rent richting de bal. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu geeft de bal voor. Fafik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Lappas rent richting de bal. Lappas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAS GIANNINA 2011 51%, ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 49%.
PAS GIANNINA 2011 - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 1:0

51e minuut.
Niedźwiedzki geeft de bal voor. Van Hese speelt de bal door. Niedźwiedzki kopt de bal weg. Bəşiroğlu rent richting de bal. Bəşiroğlu schiet op doel. Van Hese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAS GIANNINA 2011 - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 1:1

54e minuut.
Van Hese speelt de bal door. Xanbabayev kopt de bal weg. Sławoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas draait met de bal, schiet en ... Kafalakis bokst de bal weg.

56e minuut.
Roszko is nu in balbezit. Bəşiroğlu onderschept slim de pass. Bəşiroğlu speelt de bal door. Fafik is nu in balbezit. Fafik schiet op doel. Van Hese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Roszko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bəşiroğlu. Roszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roszko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Xanbabayev de bal. Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kanownik geeft een lange en hoge pass. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev met een sublieme pass. Klungelig pakt Pascalin de bal. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Kafalakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki geeft een hoge lob. Roszko heeft problemen om de bal te vangen. Bəşiroğlu onderschept slim de pass. Bəşiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Van Hese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 1:2

87e minuut.
Sagriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Fafik rent richting de bal. Fafik haalt uit met een fantastische trap. Van Hese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAS GIANNINA 2011 54%, ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 46%.
PAS GIANNINA 2011 - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 1:3