Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ F.C
Akis Tactiek 4-3-1-2 new
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 62.2
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Arpini kopt de bal weg. Maron speelt de bal door. Fafik rent richting de bal. Fafik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 1:0

20e minuut.
Makrodimitris rent richting de bal. Sagriotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makrodimitris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makrodimitris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eski is nu in balbezit. Eski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Niedźwiedzki geeft de bal voor. Sagriotis kopt de bal weg. Kokinelis rent richting de bal. Fafik verovert de bal door een tackle van achteren. Fafik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Dziewicki rent richting de bal. Dmitruk met een sublieme pass. Kraniotis heeft problemen om de bal te vangen. Bəşiroğlu rent richting de bal. Bəşiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki bokst de bal weg.

30e minuut.
Bəşiroğlu rent richting de bal. Bəşiroğlu passt de bal zonder na te denken. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 2:0

37e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Inworp. Kraniotis met de inworp. Makrodimitris geeft de bal voor. Eski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 44%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 56%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 2:0

65e minuut.
Maron probeert naar een medespeler te passen. Pannarale rent richting de bal. Fafik onderschept slim de pass. Fafik draait met de bal, schiet en ... Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 3:0

68e minuut.
Klungelig pakt Bəşiroğlu de bal. Dmitruk is nu in balbezit. Bəşiroğlu onderschept slim de pass. Bəşiroğlu geeft een lange en hoge pass. Fafik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Maron rent richting de bal. Blaće is nu in balbezit. Maron verovert de bal door een tackle van achteren. Maron geeft de bal voor. Fafik springt en kopt de bal. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bəşiroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 30%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 70%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 4:0