Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flashbacks ORANDA F.C.
kostas3 Tactiek 4-2-3-1
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 58.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Bloutsos onderschept slim de pass. Bloutsos speelt de bal door. İsgəndərzadə met een sublieme pass. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Kędziora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito passt de bal zonder na te denken. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Opov speelt de bal door. Klungelig pakt Maranhao de bal. Diktaios rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bečanović zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flashbacks - ORANDA F.C. 0:1

30e minuut.
Bečanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečanović geeft de bal voor. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Kędziora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flashbacks - ORANDA F.C. 0:2

39e minuut.
Tchetin geeft de bal voor. Mazza is nu in balbezit. Mazza passt de bal in één keer door. Bečanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tromaras komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Diktaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Diktaios passt de bal zonder na te denken. Bečanović rent richting de bal. Bečanović geeft de bal voor. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. Kędziora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flashbacks 62%, ORANDA F.C. 38%.
flashbacks - ORANDA F.C. 0:2

48e minuut.
Šusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin onderschept slim de pass. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki schiet op doel. Ghelekva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flashbacks - ORANDA F.C. 1:2

48e minuut.
Bolivar is nu in balbezit. Bolivar geeft de bal voor. İsgəndərzadə speelt de bal door. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flashbacks - ORANDA F.C. 1:3

50e minuut.
Bečanović geeft de bal voor. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opov. Opov krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bečanović rent richting de bal. Maranhao is nu in balbezit. Bečanović onderschept slim de pass. Bečanović geeft een lange en hoge pass. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. Kędziora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea begaat een overtreding. Mazza raakt geblesseerd tijdens het duel. Diktaios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mazza maakt een snoekduik en kopt de bal. Kędziora probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Iżmanowski probeert naar een medespeler te passen. Dogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogas probeert naar een medespeler te passen. Bečanović is nu in balbezit. Bečanović passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kędziora trapt de bal weg van het doel. Tromaras kopt de bal weg. Daar is Carrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel. Kędziora bokst de bal weg.

65e minuut.
Bloutsos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maranhao de bal onder controle te krijgen. Bečanović onderschept slim de pass. Bečanović geeft een lange en hoge pass. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. Kędziora bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stergiou komt het veld opgelopen. D`Elia komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bečanović probeert naar een medespeler te passen. Mazza rent richting de bal. Kondoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Kędziora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Brochocki rent richting de bal. Brochocki probeert naar een medespeler te passen. Vallarta is nu in balbezit. Vallarta schiet op doel. Ghelekva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flashbacks - ORANDA F.C. 2:3

83e minuut.
Kędziora speelt de bal door. Esposito kopt de bal weg. Vallarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarta geeft een lange en hoge pass. Brochocki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bečanović geeft de bal voor. Klungelig pakt Mazza de bal. Kondoszek rent richting de bal. Mazza onderschept slim de pass. Mazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flashbacks 57%, ORANDA F.C. 43%.
flashbacks - ORANDA F.C. 2:3