Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZERO F.C. flashbacks
4-2-3-1 Tactiek kostas3
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Brochocki speelt de bal door. Vallarta rent richting de bal. Vallarta passt de bal in één keer door. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki schiet op doel. Ghelekva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Engelbrecht probeert naar een medespeler te passen. D`Elia met een sublieme pass. Opov is nu in balbezit. Mazza onderschept slim de pass. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - flashbacks 1:0

13e minuut.
Brocea passt de bal in één keer door. Maranhao speelt de bal door. Vallarta speelt de bal door. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki draait met de bal, schiet en ... Ghelekva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Diktaios kopt de bal weg. Daar is Maranhao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Kędziora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - flashbacks 2:0

19e minuut.
Šusta passt de bal met de wreef. Brochocki rent richting de bal. Vergos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vergos krijgt een gele kaart. Brochocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Iżmanowski met een snel genomen vrije trap. Vallarta krijgt zijn hoofd ertegen. Ghelekva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kędziora trapt de bal weg van het doel. Diktaios kopt de bal weg. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - flashbacks 3:0

36e minuut.
Inworp. Stergiou komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Nuninga passt de bal met de wreef. Diktaios is nu in balbezit. Diktaios passt de bal zonder na te denken. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kędziora trapt de bal weg. Stergiou kopt de bal weg. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht geeft de bal voor. Mazza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Kondoszek de bal. Mazza is nu in balbezit. Opov is nu in balbezit. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - flashbacks 4:0

38e minuut.
Mazza onderschept slim de pass. Diktaios is nu in balbezit. Diktaios passt de bal zonder na te denken. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Kędziora bokst de bal weg.

40e minuut.
Nuninga is nu in balbezit. Nuninga passt de bal zonder na te denken. Diktaios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZERO F.C. 37%, flashbacks 63%.
ZERO F.C. - flashbacks 4:0

55e minuut.
Diktaios verovert de bal door een tackle van achteren. Diktaios geeft de bal voor. Daar is Maranhao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Kędziora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrizas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Davidi verovert de bal door een tackle van achteren. Davidi probeert naar een medespeler te passen. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Engelbrecht geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maranhao de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel. Kędziora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - flashbacks 5:0

79e minuut.
Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht passt de bal met de wreef. Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Mazza schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Engelbrecht met een sublieme pass. Diktaios is nu in balbezit. Diktaios passt de bal met de wreef. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Kędziora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brocea kopt de bal weg. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza onderschept slim de pass. Mazza draait met de bal, schiet en ... Kędziora bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZERO F.C. 34%, flashbacks 66%.
ZERO F.C. - flashbacks 5:0