Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIFONAS ΛΑΜΟΓΙΑ F.C
4132 geo Tactiek 4-3-1-2 new
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Makrodimitris met de inworp. Kokinelis geeft de bal voor. Eski rent richting de bal. Eski draait met de bal, schiet en ... Virić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:1

29e minuut.
Inworp. Makrodimitris met een snelle inworp. Kokinelis is nu in balbezit. Kokinelis geeft de bal voor. Eski maakt een snoekduik en kopt de bal. Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Calabresa met een sublieme pass. Inworp. Kokinelis met een snelle inworp. Makrodimitris geeft de bal voor. Eski maakt een snoekduik en kopt de bal. Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 55%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 45%.
TIFONAS - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:1

48e minuut.
Gen geeft de bal voor. Dellaferrera probeert de bal aan de voet te houden. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eski draait met de bal, schiet en ... Virić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:2

52e minuut.
Virić speelt de bal door. Grigolli kopt de bal weg. Tsilligiris rent richting de bal. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Papalexopoulos passt de bal zonder na te denken. Kokinelis probeert naar een medespeler te passen. Eski is nu in balbezit. Eski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:3

66e minuut.
Tomasito Rodríguez met een sublieme pass. Papalexopoulos is nu in balbezit. Papalexopoulos passt de bal met de wreef. Becagli rent richting de bal. Becagli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 1:3

72e minuut.
Dmitruk geeft een lange en hoge pass. Makrodimitris kopt de bal weg. Calabresa heeft problemen om de bal te vangen. Eski rent richting de bal. Eski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Binnie passt de bal zonder na te denken. Gen rent richting de bal. Met opzet legt Pintilie zijn tegenspeler op de grond. Pintilie krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Tsirbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie rent richting de bal. Pintilie passt de bal met de wreef. Becagli is nu in balbezit. Becagli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Makrodimitris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokinelis rent richting de bal. Kokinelis geeft de bal voor. Eski maakt een snoekduik en kopt de bal. Virić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 1:4

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Binnie met de inworp. Grigolli is nu in balbezit. Grigolli passt de bal met de wreef. Binnie geeft een lange en hoge pass. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 49%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 51%.
TIFONAS - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 2:4