Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAS GIANNINA 2011 ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας
cldef_5-2-3L_v2 Tactiek επιθεση
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 57.1
outstanding Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Petőfi heeft problemen om de bal te vangen. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petőfi. Petőfi krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Chojna geeft een lange en hoge pass. Bădescu kopt de bal weg. Elie met een sublieme pass. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap. Cuypers bokst de bal weg. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:0

9e minuut.
Pontoglio verovert de bal door een tackle van achteren. Pontoglio passt de bal in één keer door. Daar is Pascalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 2:0

11e minuut.
Elie onderschept slim de pass. Elie geeft een hoge lob. Curtean rent richting de bal. Lappas verovert de bal door een tackle van achteren. Lappas draait met de bal, schiet en ... Cuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dogo-Moro is nu in balbezit. Ślesiński onderschept slim de pass. Petőfi probeert naar een medespeler te passen. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 2:1

27e minuut.
Curtean geeft de bal voor. Aretopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledezma. Aretopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petőfi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Elie geeft een lange en hoge pass. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński begaat een overtreding. Dogo-Moro raakt geblesseerd tijdens het duel. Dogo-Moro komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bădescu probeert naar een medespeler te passen. Chojna probeert naar een medespeler te passen. Petőfi is nu in balbezit. Dogo-Moro verovert de bal door een tackle van achteren. Dogo-Moro schiet op doel. Cuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lappas is nu in balbezit. Lappas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lappas rent richting de bal. Met opzet legt Wojnarowski zijn tegenspeler op de grond. Lappas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chojna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ślesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAS GIANNINA 2011 43%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 57%.
PAS GIANNINA 2011 - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 2:1

48e minuut.
Tospatlı is nu in balbezit. Tospatlı passt de bal in één keer door. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAS GIANNINA 2011 - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 2:2

51e minuut.
Wojnarowski kopt de bal weg. Elie probeert naar een medespeler te passen. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ... Cuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Dovžinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontoglio onderschept slim de pass. Pontoglio geeft een lange en hoge pass. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Dimos komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ledezma geeft een lange en hoge pass. Bădescu rent richting de bal. Lappas onderschept slim de pass. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Cuypers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 3:2

67e minuut.
Lappas kopt de bal weg. Petőfi kan de bal niet met de borst controleren. Petőfi met een sublieme pass. Dogo-Moro is nu in balbezit. Dogo-Moro schiet op doel. Cuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Wojnarowski neemt vlug de vrije trap. Liapakis rent richting de bal. Chojna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chojna krijgt een gele kaart. Liapakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Petőfi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dimos kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dimos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mathioudakis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ślesiński kopt de bal weg. Elie rent richting de bal. Elie geeft een lange en hoge pass. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pontoglio passt de bal in één keer door. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi geeft een hoge lob. Liapakis rent richting de bal. Liapakis draait met de bal, schiet en ... Van Hese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ślesiński kopt de bal weg. Chojna rent richting de bal. Chojna geeft een hoge lob. Lappas is nu in balbezit. Lappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAS GIANNINA 2011 - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAS GIANNINA 2011 54%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 46%.
PAS GIANNINA 2011 - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 4:2