Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIFONAS A.E.K. F.C.
4132 geo Tactiek 5-1d-1m-2w=1
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 56.1
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Sese probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Graaff de bal. de Graaff passt de bal zonder na te denken. Menzi is nu in balbezit. Menzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Menzi kopt de bal weg. de Graaff rent richting de bal. Põldma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Põldma krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasito Rodríguez geeft de bal voor. Pintilie kopt de bal weg. Becagli rent richting de bal. Becagli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sese kopt de bal weg. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev rent richting de bal. Menzi onderschept slim de pass. Menzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:1

12e minuut.
Sese speelt de bal door. Menzi rent richting de bal. Babayev is nu in balbezit. Menzi verovert de bal door een tackle van achteren. Menzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:2

13e minuut.
Theodorou speelt de bal door. Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese passt de bal in één keer door. Menzi is nu in balbezit. Menzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dauphin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Panesi de bal onder controle te krijgen. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Calabresa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dauphin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sese probeert naar een medespeler te passen. de Graaff rent richting de bal. de Graaff geeft een hoge lob. Menzi krijgt zijn hoofd ertegen. Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Russig met een sublieme pass. de Graaff rent richting de bal. de Graaff passt de bal met de wreef. Sese rent richting de bal. Sese schiet op doel. Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Binnie is nu in balbezit. Binnie met een sublieme pass. Sese is nu in balbezit. Menzi rent richting de bal. Menzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Menzi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Graaff zal de hoekschop nemen. Menzi krijgt zijn hoofd ertegen. Virić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:3

28e minuut.
Pintilie rent richting de bal. Becagli is nu in balbezit. Zografos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zografos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Dellaferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graaff verovert de bal door een tackle van achteren. de Graaff passt de bal met de wreef. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:4

42e minuut.
Mouratidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mouratidis speelt de bal door. Klungelig pakt de Graaff de bal. de Graaff geeft een hoge lob. Menzi krijgt zijn hoofd ertegen. Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Dellaferrera is nu in balbezit. Dellaferrera geeft de bal voor. de Graaff geeft een hoge lob. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 64%, A.E.K. F.C. 36%.
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:5

46e minuut.
Joa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
de Graaff kopt de bal weg. Panesi geeft een lange en hoge pass. Menzi rent richting de bal. Menzi haalt uit met een fantastische trap. Virić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:6

51e minuut.
Panesi rent richting de bal. Panesi speelt de bal door. de Graaff is nu in balbezit. de Graaff geeft een hoge lob. Menzi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
de Graaff onderschept slim de pass. de Graaff probeert naar een medespeler te passen. Sese is nu in balbezit. Sese geeft een lange en hoge pass. Menzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sese is nu in balbezit. Sese passt de bal zonder na te denken. Menzi is nu in balbezit. Menzi haalt uit met een fantastische trap. Virić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:7

69e minuut.
Menzi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Babayev de bal onder controle te krijgen. Panesi met een sublieme pass. Menzi rent richting de bal. Menzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mouratidis geeft de bal voor. Põldma is nu in balbezit. Calabresa rent richting de bal. Menzi onderschept slim de pass. Menzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Põldma passt de bal zonder na te denken. Dellaferrera probeert naar een medespeler te passen. Becagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie rent richting de bal. Pintilie schiet op doel. Joa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Panesi rent richting de bal. Panesi speelt de bal door. de Graaff rent richting de bal. de Graaff geeft de bal voor. Menzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Virić trapt de bal weg. Panesi kopt de bal weg. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:8

80e minuut.
Dellaferrera verovert de bal door een tackle van achteren. de Graaff verovert de bal door een tackle van achteren. de Graaff passt de bal zonder na te denken. Menzi is nu in balbezit. Menzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Virić met een harde bal richting middenveld. Panesi kopt de bal weg. Menzi is nu in balbezit. Menzi haalt uit met een fantastische trap. Virić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:9

84e minuut.
Sese passt de bal in één keer door. Panesi speelt de bal door. Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese geeft de bal voor. Menzi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mouratidis geeft een lange en hoge pass. de Graaff rent richting de bal. de Graaff geeft de bal voor. Menzi springt en kopt de bal. Virić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 71%, A.E.K. F.C. 29%.
TIFONAS - A.E.K. F.C. 0:10