Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας
4-3-1-2 new Tactiek επιθεση
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 55.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Dovžinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Dovžinskis geeft de bal voor. Moscholios probeert de bal aan de voet te houden. Liapakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapakis haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bădescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Dovžinskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dovžinskis met een sublieme pass. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bădescu kopt de bal weg. Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrodimitris speelt de bal door. Eski is nu in balbezit. Eski haalt uit met een fantastische trap. Cuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bădescu geeft een hoge lob. Dmitruk geeft de bal voor. Eski is nu in balbezit. Eski haalt uit met een fantastische trap. Cuypers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:0

45e minuut.
Dovžinskis heeft problemen om de bal te vangen. Kraniotis rent richting de bal. Kraniotis geeft de bal voor. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 57%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 43%.
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 2:0

55e minuut.
Dmitruk geeft een hoge lob. Betlejewski rent richting de bal. Eski verovert de bal door een tackle van achteren. Eski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 3:0

56e minuut.
Petőfi probeert naar een medespeler te passen. Bădescu geeft een lange en hoge pass. Liapakis kopt de bal weg. Aretopoulos is nu in balbezit. Aretopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Spetsiotis rent richting de bal. Spetsiotis geeft een hoge lob. Eski rent richting de bal. Eski schiet op doel. Cuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Mathioudakis komt het veld opgelopen. Dimos komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dovžinskis rent richting de bal. Kraniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Kraniotis geeft een hoge lob. Eski rent richting de bal. Eski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kruijswijk kan de bal niet met de borst controleren. Dimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spetsiotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spetsiotis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 57%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 43%.
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 3:0