Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ TIFONAS
Akis Tactiek 4132 geo
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 56.6
outstanding Schieten solid
very good Passen good
outstanding Verdedigen very good


6e minuut.
Bolívar speelt de bal door. Maron probeert naar een medespeler te passen. Bəşiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Virić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - TIFONAS 1:0

7e minuut.
Pintilie heeft problemen om de bal te vangen. Bəşiroğlu begaat een overtreding. Pintilie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calabresa met een snel genomen vrije trap. Tomasito Rodríguez is nu in balbezit. Tomasito Rodríguez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Wei passt de bal in één keer door. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Baviera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baviera krijgt een gele kaart. Bəşiroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sagriotis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bəşiroğlu passt de bal met de wreef. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik passt de bal zonder na te denken. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Wei kopt de bal weg. Fafik heeft problemen om de bal te vangen. Fafik schiet op doel. Virić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pintilie is nu in balbezit. Araujo onderschept slim de pass. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maron de bal. Maron geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Calabresa passt de bal zonder na te denken. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maron begaat een overtreding. Maron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 45%, TIFONAS 55%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - TIFONAS 1:0

49e minuut.
Sławoszewski passt de bal in één keer door. Maron speelt de bal door. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Virić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - TIFONAS 2:0

53e minuut.
Pintilie is nu in balbezit. Bolívar is nu in balbezit. Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - TIFONAS 2:1

54e minuut.
Binnie probeert naar een medespeler te passen. Fafik rent richting de bal. Põldma met een sublieme pass. Maron bereikt de bal nog maar net als eerste. Maron geeft de bal voor. Virić bokst de bal weg. Fafik is nu in balbezit. Fafik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - TIFONAS 3:1

68e minuut.
Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Bəşiroğlu speelt de bal door. Fafik rent richting de bal. Bəşiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşiroğlu draait met de bal, schiet en ... Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dellaferrera passt de bal in één keer door. Sagriotis is nu in balbezit. Sagriotis geeft de bal voor. Maron geeft de bal voor. Fafik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - TIFONAS 4:1

75e minuut.
Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki passt de bal met de wreef. Maron bereikt de bal nog maar net als eerste. Maron passt de bal met de wreef. Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wei is nu in balbezit. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki geeft de bal voor. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bəşiroğlu geeft een hoge lob. Virić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fafik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - TIFONAS 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ 35%, TIFONAS 65%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑ - TIFONAS 5:1