Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.E.K. F.C. ZERO F.C.
4-2dm-2dw-2 Tactiek 4-2-3-1
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht passt de bal in één keer door. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.E.K. F.C. - ZERO F.C. 0:1

11e minuut.
Diktaios is nu in balbezit. Diktaios geeft een hoge lob. Mouratidis rent richting de bal. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Esposito met een sublieme pass. Bečanović rent richting de bal. Met opzet legt de Graaff zijn tegenspeler op de grond. de Graaff krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tromaras komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Bolivar is nu in balbezit. Bolivar geeft een hoge lob. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht geeft een lange en hoge pass. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. Zamorski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.E.K. F.C. 51%, ZERO F.C. 49%.
A.E.K. F.C. - ZERO F.C. 0:1

58e minuut.
Diktaios passt de bal met de wreef. Tromaras rent richting de bal. Tromaras geeft een hoge lob. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Zamorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Vergos komt het veld opgelopen. D`Elia komt het veld opgelopen.

71e minuut.
D`Elia is nu in balbezit. D`Elia met een sublieme pass. Bečanović is nu in balbezit. Bečanović geeft de bal voor. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sese rent richting de bal. Sese geeft een lange en hoge pass. D`Elia kopt de bal weg. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sese met een sublieme pass. Theodorou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorou met een sublieme pass. Chmielnicki rent richting de bal. Chmielnicki schiet op doel. Ghelekva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
İsgəndərzadə probeert naar een medespeler te passen. Menzi is nu in balbezit. Bloutsos met een sublieme pass. Chmielnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielnicki schiet op doel. Ghelekva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Menzi is nu in balbezit. Menzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.E.K. F.C. - ZERO F.C. 1:1

86e minuut.
İsgəndərzadə speelt de bal door. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russig. Russig krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Diktaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Diktaios passt de bal met de wreef. Bečanović rent richting de bal. Bečanović geeft de bal voor. Mazza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.E.K. F.C. 56%, ZERO F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.E.K. F.C. - ZERO F.C. 1:1