Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
google fi barcselona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kadić met een sublieme pass. Popara is nu in balbezit. Mirić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mirić de bal. Mirić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Popara heeft problemen om de bal te vangen. Jandrić rent richting de bal. Đuričić is nu in balbezit. Jandrić onderschept slim de pass. Jandrić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pantelić geeft een lange en hoge pass. Janjić heeft problemen om de bal te vangen. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić schiet op doel. Banjević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - barcselona 0:1

44e minuut.
Mirić is nu in balbezit. Mirić speelt de bal door. Jandrić rent richting de bal. Jandrić haalt uit met een fantastische trap. Džajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
google fi - barcselona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 36%, barcselona 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
google fi - barcselona 1:1

53e minuut.
Kitić probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadić met een snelle inworp. Pantić kan de bal niet met de borst controleren. Pantić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Janjić speelt de bal door. Kadić rent richting de bal. Kadić speelt de bal door. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Đuričić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirić geeft de bal voor. Kitić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Džajić bokst de bal weg. Jandrić is nu in balbezit. Jandrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - barcselona 2:1

79e minuut.
Zarić met een snelle inworp. Popara rent richting de bal. Mirić begaat een overtreding. Mirić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 44%, barcselona 56%.
google fi - barcselona 2:1