Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immortal United FK ISKRA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Beatović heeft problemen om de bal te vangen. Vujičić rent richting de bal. Vujičić passt de bal in één keer door. Čubrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čubrilo schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bogavac probeert naar een medespeler te passen. Radojičić rent richting de bal. Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Šćepanović is nu in balbezit. Šćepanović geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Radojičić kan de bal niet met de borst controleren. Vujičić is nu in balbezit. Radojičić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radojičić krijgt een gele kaart. Vujičić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vujičić kan niet meer verder spelen. Govedarica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortal United 67%, FK ISKRA 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immortal United - FK ISKRA 0:0

47e minuut.
Masleša is nu in balbezit. Masleša geeft de bal voor. Krstović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čubrilo rent richting de bal. Čubrilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Nedeljković rent richting de bal. Plavšić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plavšić krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica passt de bal zonder na te denken. Daar is Masleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Govedarica rent richting de bal. Govedarica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Immortal United - FK ISKRA 0:1

61e minuut.
Kozomora met een snelle inworp. Plavšić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogavac. Plavšić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Plavšić kan niet meer verder spelen. Čarapić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Govedarica rent richting de bal. Govedarica met een sublieme pass. Šekarić met een sublieme pass. Čubrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čubrilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortal United 50%, FK ISKRA 50%.
Immortal United - FK ISKRA 0:1