Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ISKRA Immortal United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Krstović met een sublieme pass. Inworp. Kozomora met de inworp. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - Immortal United 0:1

17e minuut.
Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić passt de bal in één keer door. Čubrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čubrilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Krstović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujičić onderschept slim de pass. Vujičić speelt de bal door. Čubrilo rent richting de bal. Čubrilo haalt uit met een fantastische trap. Golubović bokst de bal weg.

21e minuut.
Čubrilo controleert de bal met de borst. Krstović begaat een overtreding. Čubrilo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bursać komt bij de bal en schiet. Čubrilo springt en kopt de bal. Golubović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Beatović is nu in balbezit. Brajlović rent richting de bal. Met opzet legt Beatović zijn tegenspeler op de grond. Brajlović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ISKRA 52%, Immortal United 48%.
FK ISKRA - Immortal United 0:1

53e minuut.
Šekarić onderschept slim de pass. Radojičić is nu in balbezit. Čubrilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čubrilo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bogavac probeert naar een medespeler te passen. Radojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojičić passt de bal in één keer door. Beatović is nu in balbezit. Beatović draait met de bal, schiet en ... Beatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bandović is nu in balbezit. Nedeljković verovert de bal door een tackle van achteren. Nedeljković speelt de bal door. Beatović rent richting de bal. Beatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ISKRA 68%, Immortal United 32%.
FK ISKRA - Immortal United 0:1