Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
google fi FKVanjaking
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Pantić is nu in balbezit. Pantić geeft een hoge lob. Daar is Parežanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigović rent richting de bal. Bigović draait met de bal, schiet en ... Tomašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sretenović geeft een lange en hoge pass. Pantić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žižić. Žižić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bjegović rent richting de bal. Bjegović passt de bal in één keer door. Raičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Raičević schiet op doel. Banjević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - FKVanjaking 0:1

17e minuut.
Bjegović met een sublieme pass. Raičević rent richting de bal. Masleša rent richting de bal. Raičević verovert de bal door een tackle van achteren. Raičević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bjegović onderschept slim de pass. Bjegović passt de bal met de wreef. Daar is Masleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Raičević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ivezić is nu in balbezit. Mirić onderschept slim de pass. Mirić geeft een lange en hoge pass. Jandrić is nu in balbezit. Jandrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Žižić is nu in balbezit. Pantić onderschept slim de pass. Pantić speelt de bal door. Klungelig pakt Mirić de bal. Mirić schiet op doel. Tomašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ivezić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bjegović de bal. Bjegović passt de bal zonder na te denken. Raičević rent richting de bal. Raičević draait met de bal, schiet en ... Banjević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 47%, FKVanjaking 53%.
google fi - FKVanjaking 0:1

56e minuut.
Inworp. Bigović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović onderschept slim de pass. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sretenović controleert de bal met de borst. Kadić met een sublieme pass. Bjegović rent richting de bal. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - FKVanjaking 0:2

69e minuut.
Gligorić heeft problemen om de bal te vangen. Mirić is nu in balbezit. Mirić probeert naar een medespeler te passen. Jandrić is nu in balbezit. Jandrić haalt uit met een fantastische trap. Tomašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Velić is nu in balbezit. Masleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Velić onderschept slim de pass. Velić haalt uit met een fantastische trap. Banjević probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Božanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjegović speelt de bal door. Raičević rent richting de bal. Raičević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - FKVanjaking 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 55%, FKVanjaking 45%.
google fi - FKVanjaking 0:3