Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
profisionalci Immortal United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović rent richting de bal. Bašić begaat een overtreding. Bašić krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Masleša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šćepanović heeft problemen om de bal te vangen. Šćepanović speelt de bal door. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
profisionalci - Immortal United 1:0

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Račić met een harde bal richting middenveld. Stupić heeft problemen om de bal te vangen. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Radojičić is nu in balbezit. Radojičić geeft de bal voor. Međedović probeert de bal aan de voet te houden. Beatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bogavac geeft een lange en hoge pass. Nedeljković is nu in balbezit. Nedeljković met een sublieme pass. Beatović rent richting de bal. Beatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
profisionalci - Immortal United 1:1

35e minuut.
Radojičić is nu in balbezit. Ćustović onderschept slim de pass. Ćustović speelt de bal door. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bogavac kopt de bal weg. Stupić heeft problemen om de bal te vangen. Nedeljković maakt een afschuwelijke overtreding. Nedeljković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: profisionalci 59%, Immortal United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
profisionalci - Immortal United 1:1

69e minuut.
Radojičić kopt de bal weg. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković speelt de bal door. Klungelig pakt Beatović de bal. Beatović schiet op doel. Račić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: profisionalci 60%, Immortal United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
profisionalci - Immortal United 1:1