Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immortal United profisionalci
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pecelj is nu in balbezit. Pecelj passt de bal met de wreef. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović schiet op doel. Golubović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Immortal United - profisionalci 0:1

9e minuut.
Mitrušić is nu in balbezit. Bašić begaat een overtreding. Mitrušić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogavac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beatović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pecelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecelj probeert naar een medespeler te passen. Krunić rent richting de bal. Jorgović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorgović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Šekarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šćepanović verovert de bal door een tackle van achteren. Šćepanović probeert naar een medespeler te passen. Beatović rent richting de bal. Beatović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Radojičić passt de bal in één keer door. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac geeft een hoge lob. Šćepanović rent richting de bal. Šćepanović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortal United 49%, profisionalci 51%.
Immortal United - profisionalci 0:1

56e minuut.
Radojičić geeft de bal voor. Međedović kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šćepanović neemt de hoekschop. Mitrušić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Immortal United - profisionalci 1:1

58e minuut.
Stupić rent richting de bal. Radojičić geeft de bal voor. Stupić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović haalt uit met een fantastische trap. Račić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Šćepanović speelt de bal door. Masleša rent richting de bal. Masleša met een sublieme pass. Beatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bašić is nu in balbezit. Bašić passt de bal zonder na te denken. Jorgović is nu in balbezit. Pecelj rent richting de bal. Pecelj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bogavac is nu in balbezit. Bogavac geeft de bal voor. Stupić kopt de bal weg. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortal United 46%, profisionalci 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immortal United - profisionalci 1:1