Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ISKRA FC GROM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Vujanović probeert naar een medespeler te passen. Pešić heeft problemen om de bal te vangen. Pešić met een sublieme pass. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Pešić passt de bal in één keer door. Bandović is nu in balbezit. Albijanić verovert de bal door een tackle van achteren. Albijanić schiet op doel. Beatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - FC GROM 0:1

18e minuut.
Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Brajlović passt de bal zonder na te denken. Kandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešić verovert de bal door een tackle van achteren. Pešić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vlaisavljević rent richting de bal. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović met een sublieme pass. Albijanić rent richting de bal. Albijanić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pešić is nu in balbezit. Brajlović onderschept slim de pass. Brajlović met een sublieme pass. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kozomora met een sublieme pass. Plavšić rent richting de bal. Plavšić passt de bal zonder na te denken. Albijanić rent richting de bal. Albijanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - FC GROM 0:2

42e minuut.
Čubrilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Govedarica komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Đurđević speelt de bal door. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović speelt de bal door. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić schiet op doel. Beatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ISKRA 53%, FC GROM 47%.
FK ISKRA - FC GROM 0:2

48e minuut.
Vujičić rent richting de bal. Vujičić passt de bal in één keer door. Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica draait met de bal, schiet en ... Jovanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - FC GROM 1:2

53e minuut.
Isaković kopt de bal weg. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović passt de bal zonder na te denken. Albijanić heeft problemen om de bal te vangen. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vujanović probeert naar een medespeler te passen. Pešić is nu in balbezit. Pešić probeert naar een medespeler te passen. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - FC GROM 1:3

62e minuut.
Burzanović geeft een lange en hoge pass. Šekarić kopt de bal weg. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vujanović speelt de bal door. Šekarić is nu in balbezit. Šekarić geeft een lange en hoge pass. Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Jokšić kopt de bal weg. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Albijanić de bal. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Banićević geeft de bal voor. Brajlović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Banićević de bal onder controle te krijgen. Govedarica rent richting de bal. Govedarica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ISKRA 52%, FC GROM 48%.
FK ISKRA - FC GROM 1:3