Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jna google fi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Pantić geeft een lange en hoge pass. Masleša is nu in balbezit. Stijović is nu in balbezit. Ostojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostojić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Stijović bereikt de bal nog maar net als eerste. Masleša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masleša krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Banjević trapt de bal weg. Radonjić controleert de bal met de borst. Radonjić passt de bal zonder na te denken. Stijović is nu in balbezit. Stijović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Španjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić is nu in balbezit. Pantić met een sublieme pass. Mirić rent richting de bal. Mirić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jna 41%, google fi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jna - google fi 0:0

51e minuut.
Radonjić is nu in balbezit. Mirić is nu in balbezit. Bošković rent richting de bal. Mirić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kadić rent richting de bal. Kadić passt de bal met de wreef. Jandrić is nu in balbezit. Jandrić schiet op doel. Bigović krijgt zijn hoofd ertegen. Milinović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
jna - google fi 0:1

56e minuut.
Stijović is nu in balbezit. Mirić is nu in balbezit. Stijović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mirić kan niet meer verder spelen. Ćostović komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Radonjić met een sublieme pass. Ostojić probeert naar een medespeler te passen. Ćosović heeft problemen om de bal te vangen. Ćostović is nu in balbezit. Ćostović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rogošić rent richting de bal. Rogošić speelt de bal door. Ćosović geeft een lange en hoge pass. Stijović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ostojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostojić met een sublieme pass. Rogošić rent richting de bal. Ostojić rent richting de bal. Ostojić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bošković is nu in balbezit. Ćostović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćostović passt de bal zonder na te denken. Jandrić rent richting de bal. Jandrić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Rogošić met de inworp. Bigović geeft een hoge lob. Jandrić rent richting de bal. Jandrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jna - google fi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jna 49%, google fi 51%.
jna - google fi 0:2
jna