Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKVanjaking FK ISKRA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kozomora passt de bal met de wreef. Vujičić rent richting de bal. Vujičić speelt de bal door. Govedarica is nu in balbezit. Govedarica draait met de bal, schiet en ... Paal! Tomašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKVanjaking - FK ISKRA 0:1

6e minuut.
Govedarica speelt de bal door. Vujičić is nu in balbezit. Vujičić geeft de bal voor. Šekarić probeert de bal aan de voet te houden. Šekarić geeft een lange en hoge pass. Tomašić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Šekarić passt de bal zonder na te denken. Brajlović rent richting de bal. Bjegović maakt een afschuwelijke overtreding. Bjegović krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Šekarić verovert de bal door een tackle van achteren. Šekarić passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Burić de bal onder controle te krijgen. Vujičić rent richting de bal. Vujičić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ivezić rent richting de bal. Ivezić met een sublieme pass. Kandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raičević onderschept slim de pass. Raičević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Božanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjegović rent richting de bal. Bjegović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kandić de bal onder controle te krijgen. Beatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKVanjaking - FK ISKRA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKVanjaking 56%, FK ISKRA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKVanjaking - FK ISKRA 1:1

59e minuut.
Burić rent richting de bal. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović passt de bal met de wreef. Raičević is nu in balbezit. Raičević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKVanjaking - FK ISKRA 2:1

67e minuut.
Plavšić is nu in balbezit. Velić onderschept slim de pass. Velić passt de bal zonder na te denken. Bjegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović haalt uit met een fantastische trap. Beatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Burić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Brajlović passt de bal in één keer door. Daar is Vujičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujičić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Brajlović probeert naar een medespeler te passen. Govedarica probeert naar een medespeler te passen. Brajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović onderschept slim de pass. Bjegović passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKVanjaking 54%, FK ISKRA 46%.
FKVanjaking - FK ISKRA 2:1