Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immortal United barcselona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Mitrušić met een sublieme pass. Masleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Masleša probeert naar een medespeler te passen. Beatović is nu in balbezit. Beatović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Šćepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šćepanović geeft een lange en hoge pass. Popara probeert de bal aan de voet te houden. Beatović is nu in balbezit. Beatović draait met de bal, schiet en ... Džajić bokst de bal weg.

17e minuut.
Đukić met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radojičić met een snelle inworp. Šćepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šćepanović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac passt de bal met de wreef. Beatović rent richting de bal. Beatović haalt uit met een fantastische trap. Džajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortal United 34%, barcselona 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immortal United - barcselona 0:0

62e minuut.
Radojičić is nu in balbezit. Radojičić passt de bal zonder na te denken. Beatović is nu in balbezit. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Poleksić speelt de bal door. Škorić rent richting de bal. Radojičić verovert de bal door een tackle van achteren. Poleksić onderschept slim de pass. Poleksić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortal United 43%, barcselona 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immortal United - barcselona 0:0