Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcselona Immortal United
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Šćepanović is nu in balbezit. Šćepanović passt de bal zonder na te denken. Đukić geeft de bal voor. Zarić is nu in balbezit. Zarić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Đukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đukić geeft een lange en hoge pass. Daar is Škorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Krunić met een sublieme pass. Škorić is nu in balbezit. Škorić schiet op doel. Jarić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golubović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Džajić trapt de bal weg van het doel. Radojičić kopt de bal weg. Popara rent richting de bal. Beatović onderschept slim de pass. Beatović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Spasojević kan de bal niet met de borst controleren. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković met een sublieme pass. Beatović is nu in balbezit. Beatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcselona - Immortal United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcselona 51%, Immortal United 49%.
barcselona - Immortal United 0:1

73e minuut.
Daar is Nedeljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedeljković geeft de bal voor. Beatović rent richting de bal. Beatović haalt uit met een fantastische trap. Spasojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Spasojević de bal. Šćepanović verovert de bal door een tackle van achteren. Šćepanović speelt de bal door. Beatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović draait met de bal, schiet en ... Paal! Džajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcselona - Immortal United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcselona 71%, Immortal United 29%.
barcselona - Immortal United 0:2