Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jna FC GROM
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Pešić rent richting de bal. Ostojić verovert de bal door een tackle van achteren. Ostojić met een sublieme pass. Stijović rent richting de bal. Stijović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Španjević is nu in balbezit. Španjević geeft de bal voor. Radonjić probeert de bal aan de voet te houden. Albijanić rent richting de bal. Albijanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jna - FC GROM 0:1

37e minuut.
Vlaisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostojić verovert de bal door een tackle van achteren. Ostojić speelt de bal door. Stijović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jna 38%, FC GROM 62%.
jna - FC GROM 0:1

53e minuut.
Banićević passt de bal zonder na te denken. Pešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešić probeert naar een medespeler te passen. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ćosović is nu in balbezit. Ćosović geeft een hoge lob. Albijanić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlaisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaisavljević draait met de bal, schiet en ... Milinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Španjević geeft een hoge lob. Inworp. Vlaisavljević met een snelle inworp. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albijanić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jna - FC GROM 0:2

77e minuut.
Bošković probeert naar een medespeler te passen. Ostojić rent richting de bal. Ostojić geeft een lange en hoge pass. Stijović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijović haalt uit met een fantastische trap. Jovanić bokst de bal weg.

83e minuut.
Osmić trapt de bal weg van het doel. Bošković kopt de bal weg. Vlaisavljević rent richting de bal. Ostojić onderschept slim de pass. Ostojić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jna - FC GROM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jna 41%, FC GROM 59%.
jna - FC GROM 1:2
jna