Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
google fi FK ISKRA
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mirić passt de bal met de wreef. Janjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić passt de bal met de wreef. Čubrilo is nu in balbezit. Čubrilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rogošić is nu in balbezit. Rogošić geeft een lange en hoge pass. Vujičić met een sublieme pass. Čubrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čubrilo draait met de bal, schiet en ... Banjević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - FK ISKRA 0:1

10e minuut.
Karadžić geeft de bal voor. Inworp. Jokšić met de inworp. Vujičić rent richting de bal. Vujičić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rogošić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogošić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jandrić de bal. Mirić is nu in balbezit. Mirić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mirić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kandić de bal onder controle te krijgen. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić draait met de bal, schiet en ... Beatović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
google fi - FK ISKRA 1:1

26e minuut.
Čubrilo probeert naar een medespeler te passen. Vujičić heeft problemen om de bal te vangen. Jandrić is nu in balbezit. Jandrić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kadić kopt de bal weg. Bursać is nu in balbezit. Bursać passt de bal zonder na te denken. Jandrić is nu in balbezit. Jandrić haalt uit met een fantastische trap. Beatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Brajlović is nu in balbezit. Mirić onderschept slim de pass. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić schiet op doel. Bandović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beatović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 48%, FK ISKRA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
google fi - FK ISKRA 1:1

51e minuut.
Bursać rent richting de bal. Mirić rent richting de bal. Bursać is nu in balbezit. Jandrić verovert de bal door een tackle van achteren. Jandrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - FK ISKRA 2:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozomora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bursać probeert naar een medespeler te passen. Jokšić is nu in balbezit. Jokšić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kadić probeert naar een medespeler te passen. Rogošić rent richting de bal. Rogošić geeft een hoge lob. Jandrić is nu in balbezit. Jandrić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kozomora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pantić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 52%, FK ISKRA 48%.
google fi - FK ISKRA 2:1