Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ISKRA google fi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mirić passt de bal zonder na te denken. Bigović is nu in balbezit. Bigović passt de bal met de wreef. Jandrić rent richting de bal. Jandrić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brajlović heeft problemen om de bal te vangen. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Mirić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Masleša begaat een overtreding. Vujičić raakt geblesseerd tijdens het duel. Brajlović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čubrilo verovert de bal door een tackle van achteren. Čubrilo schiet op doel. Banjević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - google fi 1:0

15e minuut.
Brajlović passt de bal met de wreef. Vujičić controleert de bal met de borst. Vujičić passt de bal met de wreef. Čubrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čubrilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Banjević met een harde bal richting middenveld. Brajlović probeert naar een medespeler te passen. Mirić is nu in balbezit. Mirić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kozomora probeert naar een medespeler te passen. Vujičić rent richting de bal. Vujičić passt de bal in één keer door. Čubrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čubrilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović passt de bal zonder na te denken. Brajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić onderschept slim de pass. Mirić haalt uit met een fantastische trap. Beatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

26e minuut.
Čubrilo is nu in balbezit. Karadžić rent richting de bal. Čubrilo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Čubrilo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Masleša is nu in balbezit. Vujičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujičić passt de bal zonder na te denken. Šekarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ISKRA 62%, google fi 38%.
FK ISKRA - google fi 1:0

48e minuut.
Sretenović met de inworp. Kadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadić geeft een hoge lob. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Mirić onderschept slim de pass. Mirić met een sublieme pass. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić draait met de bal, schiet en ... Bandović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bigović kopt de bal weg. Brajlović rent richting de bal. Brajlović met een sublieme pass. Vujičić rent richting de bal. Vujičić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Masleša geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šekarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujičić is nu in balbezit. Vujičić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ISKRA 48%, google fi 52%.
FK ISKRA - google fi 1:0