Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcselona profisionalci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Spasojević probeert naar een medespeler te passen. Đukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorgović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcselona - profisionalci 0:1

11e minuut.
Inworp. Papović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecelj rent richting de bal. Pecelj passt de bal zonder na te denken. Jorgović is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcselona - profisionalci 0:2

16e minuut.
Bašić geeft een hoge lob. Pantelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović maakt een afschuwelijke overtreding. Jorgović krijgt een gele kaart. Pantelić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pantelić kan niet meer verder spelen. Jaredić komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Stupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupić passt de bal in één keer door. Popara probeert de bal aan de voet te houden. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đukić onderschept slim de pass. Popara is nu in balbezit. Pecelj verovert de bal door een tackle van achteren. Pecelj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Jorgović de bal. Kitić probeert naar een medespeler te passen. Zarić rent richting de bal. Ćustović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćustović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Papović met de inworp. Pecelj rent richting de bal. Pecelj geeft de bal voor. Jorgović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcselona - profisionalci 0:3

28e minuut.
Poleksić probeert naar een medespeler te passen. Škorić heeft problemen om de bal te vangen. Jorgović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jorgović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Škorić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Škorić kan niet meer verder spelen. Miladinović komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bašić probeert naar een medespeler te passen. Jaredić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecelj begaat een overtreding. Pecelj krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vulović met een snelle inworp. Poleksić rent richting de bal. Poleksić passt de bal zonder na te denken. Miladinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcselona 55%, profisionalci 45%.
barcselona - profisionalci 0:3

52e minuut.
Stupić passt de bal met de wreef. Spasojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasojević speelt de bal door. Poleksić rent richting de bal. Poleksić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Kitić de bal onder controle te krijgen. Pecelj rent richting de bal. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecelj verovert de bal door een tackle van achteren. Pecelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcselona - profisionalci 0:4

60e minuut.
Inworp. Papović met de inworp. Spasojević is nu in balbezit. Pecelj rent richting de bal. Pecelj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stupić passt de bal met de wreef. Jaredić is nu in balbezit. Pecelj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pecelj krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcselona 37%, profisionalci 63%.
barcselona - profisionalci 0:4