Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKVanjaking FC GROM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Đenić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đurđević met de inworp. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Burić rent richting de bal. Pešić verovert de bal door een tackle van achteren. Pešić met een sublieme pass. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković geeft de bal voor. Albijanić kopt de bal weg. Pešić rent richting de bal. Pešić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FKVanjaking - FC GROM 0:1

45e minuut.
Žižić geeft een hoge lob. Inworp. Burzanović met de inworp. Pešić is nu in balbezit. Pešić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKVanjaking 58%, FC GROM 42%.
FKVanjaking - FC GROM 0:1

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otović zal de hoekschop nemen. Đenić heeft problemen om de bal te vangen. Albijanić is nu in balbezit. Albijanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKVanjaking - FC GROM 0:2

66e minuut.
Dušanović verovert de bal door een tackle van achteren. Albijanić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dušanović. Dušanović krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vlaisavljević passt de bal met de wreef. Burić is nu in balbezit. Albijanić begaat een overtreding. Albijanić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKVanjaking 50%, FC GROM 50%.
FKVanjaking - FC GROM 0:2