Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
profisionalci google fi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladić onderschept slim de pass. Vladić geeft een hoge lob. Pantić is nu in balbezit. Pantić geeft een hoge lob. Račić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
profisionalci - google fi 0:1

12e minuut.
Rogošić is nu in balbezit. Rogošić geeft een lange en hoge pass. Šekarić kopt de bal weg. Daar is Jandrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jandrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mirić onderschept slim de pass. Mirić speelt de bal door. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
profisionalci - google fi 0:2

31e minuut.
Daar is Kadić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadić speelt de bal door. Stupić probeert naar een medespeler te passen. Miličković is nu in balbezit. Miličković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Šekarić rent richting de bal. Bigović is nu in balbezit. Bigović probeert naar een medespeler te passen. Jandrić is nu in balbezit. Jandrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
profisionalci - google fi 0:3

37e minuut.
Papović speelt de bal door. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović passt de bal in één keer door. Miličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić passt de bal zonder na te denken. Vladić rent richting de bal. Jandrić onderschept slim de pass. Jandrić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stupić is nu in balbezit. Mirić onderschept slim de pass. Mirić geeft de bal voor. Klungelig pakt Miličković de bal. Miličković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: profisionalci 56%, google fi 44%.
profisionalci - google fi 0:3

52e minuut.
Bašić speelt de bal door. Vitezović is nu in balbezit. Jandrić verovert de bal door een tackle van achteren. Jandrić draait met de bal, schiet en ... Račić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Masleša kopt de bal weg. Miličković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janjić rent richting de bal. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Mirić de bal. Mirić passt de bal met de wreef. Vladić rent richting de bal. Jandrić onderschept slim de pass. Jandrić haalt uit met een fantastische trap. Račić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Janjić rent richting de bal. Janjić geeft de bal voor. Klungelig pakt Bašić de bal. Mirić rent richting de bal. Mirić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jandrić rent richting de bal. Jandrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
profisionalci - google fi 0:4

82e minuut.
Karadžić geeft een lange en hoge pass. Jandrić is nu in balbezit. Vladić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jandrić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jandrić kan niet meer verder spelen. Ćostović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: profisionalci 64%, google fi 36%.
profisionalci - google fi 0:4