Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ISKRA barcselona
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Poleksić passt de bal in één keer door. Bandović rent richting de bal. Škorić rent richting de bal. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Beatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - barcselona 0:1

23e minuut.
Brajlović passt de bal zonder na te denken. Spasojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasojević probeert naar een medespeler te passen. Škorić is nu in balbezit. Škorić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - barcselona 0:2

37e minuut.
Brajlović geeft een lange en hoge pass. Daar is Vujičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čubrilo is nu in balbezit. Vujičić is nu in balbezit. Vujičić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ISKRA - barcselona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ISKRA 65%, barcselona 35%.
FK ISKRA - barcselona 1:2

64e minuut.
Pantelić met de inworp. Spasojević rent richting de bal. Spasojević probeert naar een medespeler te passen. Škorić rent richting de bal. Škorić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Bandović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandović geeft de bal voor. Vujičić kopt de bal weg. Čubrilo is nu in balbezit. Čubrilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ISKRA 54%, barcselona 46%.
FK ISKRA - barcselona 1:2