Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kins AC Rangsit
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Chao Fah geeft een lange en hoge pass. Kerddee geeft een lange en hoge pass. Siriattana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Ching-Fou trapt de bal weg van het doel. Wah probeert naar een medespeler te passen. Jaoenratsamee is nu in balbezit. Jaoenratsamee haalt uit met een fantastische trap. Rakdhuma bokst de bal weg. Jaoenratsamee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaoenratsamee draait met de bal, schiet en ... Rakdhuma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kins - AC Rangsit 1:0

15e minuut.
Gwo Chung passt de bal in één keer door. Likai is nu in balbezit. Likai passt de bal zonder na te denken. Singhakraipop bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhakraipop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chao Fah passt de bal in één keer door. Gwo Chung rent richting de bal. Likai rent richting de bal. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Deyong geeft een hoge lob. Inworp. Mani met een snelle inworp. Singhakraipop heeft problemen om de bal te vangen. Singhakraipop geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kins 59%, AC Rangsit 41%.
kins - AC Rangsit 1:0

50e minuut.
Kerddee onderschept slim de pass. Kerddee speelt de bal door. Likai bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhakraipop bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhakraipop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kins - AC Rangsit 1:1

52e minuut.
Junxiang verovert de bal door een tackle van achteren. Siriattana is nu in balbezit. Siriattana geeft de bal voor. Daar is Likai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Likai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Wah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaoenratsamee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buranasupkajorn is nu in balbezit. Jaoenratsamee onderschept slim de pass. Jaoenratsamee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kins - AC Rangsit 2:1

66e minuut.
Haili is nu in balbezit. Likai verovert de bal door een tackle van achteren. Singhakraipop bereikt de bal nog maar net als eerste. Likai bereikt de bal nog maar net als eerste. Likai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kins 60%, AC Rangsit 40%.
kins - AC Rangsit 2:1