Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
park pui
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Piriyakuntorn geeft de bal voor. Inworp. Strichipan met de inworp. Kaewsang rent richting de bal. Kaewsang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk passt de bal met de wreef. Ying Soo is nu in balbezit. Ying Soo draait met de bal, schiet en ... Narin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
park - pui 1:0

14e minuut.
Sukosol verovert de bal door een tackle van achteren. Ying Soo is nu in balbezit. Ying Soo geeft de bal voor. Sukosol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukosol draait met de bal, schiet en ... Hwa Kai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
park - pui 1:1

20e minuut.
Phojun met een snelle inworp. Chaofu heeft problemen om de bal te vangen. Manasuk speelt de bal door. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Ying Soo rent richting de bal. Ying Soo passt de bal met de wreef. Mali is nu in balbezit. Sukosol onderschept slim de pass. Sukosol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
park - pui 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: park 52%, pui 48%.
park - pui 1:2

48e minuut.
Phojun is nu in balbezit. Ying-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Ying-Yang speelt de bal door. Ying Soo is nu in balbezit. Ying Soo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
park - pui 2:2

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hwa Kai trapt de bal weg van het doel. Sirisayun kopt de bal weg. Peerakrit is nu in balbezit. Peerakrit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Peerakrit probeert naar een medespeler te passen. Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk passt de bal in één keer door. Ying Soo is nu in balbezit. Ying Soo haalt uit met een fantastische trap. Narin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukosol onderschept slim de pass. Sukosol passt de bal zonder na te denken. Peerakrit rent richting de bal. Peerakrit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nikornjamnong rent richting de bal. Nikornjamnong met een sublieme pass. Chaofu met een sublieme pass. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
park - pui 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: park 60%, pui 40%.
park - pui 2:3
pui