Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
00700 man u
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Silapa-acha rent richting de bal. Shinawatra verovert de bal door een tackle van achteren. Shinawatra geeft een lange en hoge pass. Kangli is nu in balbezit. Kangli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Anning bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparman onderschept slim de pass. Suparman schiet op doel. Kangli verovert de bal door een tackle van achteren. Daohui kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Anning passt de bal met de wreef. Kerddee met een sublieme pass. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung schiet op doel. Soo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
00700 - man u 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 00700 32%, man u 68%.
00700 - man u 0:1

51e minuut.
Kamoltip geeft een lange en hoge pass. Daar is Dongjia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongjia passt de bal met de wreef. Suparman is nu in balbezit. Suparman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kerddee rent richting de bal. Kerddee geeft een hoge lob. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung schiet op doel. Kamoltip onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gwo Chung rent richting de bal. Araya onderschept slim de pass. Araya geeft een hoge lob. Yuansheng is nu in balbezit. Yuansheng draait met de bal, schiet en ... Soo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Silapa-acha rent richting de bal. Shinawatra verovert de bal door een tackle van achteren. Shinawatra probeert naar een medespeler te passen. Gwo Chung rent richting de bal. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 00700 60%, man u 40%.
00700 - man u 0:1