Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wit1234 Wangwa F.C
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Jittakorn speelt de bal door. Saithong rent richting de bal. Saithong passt de bal met de wreef. Samsee is nu in balbezit. Samsee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jittakorn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ming zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Changhui rent richting de bal. Changhui schiet op doel. Naranong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Sukunya is nu in balbezit. Samsee onderschept slim de pass. Samsee met een sublieme pass. Saithong heeft problemen om de bal te vangen. Saithong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
bin Saad is nu in balbezit. Changhui rent richting de bal. Changhui speelt de bal door. Kiam-Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Makmee heeft problemen om de bal te vangen. Chang lin rent richting de bal. Makmee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang lin verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is bin Saad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jittakorn rent richting de bal. Jittakorn passt de bal in één keer door. Samsee bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Changhui kan de bal niet met de borst controleren. Wirijawiboon onderschept slim de pass. Wirijawiboon speelt de bal door. Samsee is nu in balbezit. Samsee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mu kopt de bal weg. Daar is Saithong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukunya is nu in balbezit. Saithong verovert de bal door een tackle van achteren. Saithong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wit1234 28%, Wangwa F.C 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wit1234 - Wangwa F.C 0:0

54e minuut.
Baifeng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dongyun met de inworp. Asavchin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mu probeert naar een medespeler te passen. Saithong is nu in balbezit. Saithong passt de bal met de wreef. Samsee is nu in balbezit. Samsee draait met de bal, schiet en ... Siew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Makmee is nu in balbezit. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong speelt de bal door. Samsee is nu in balbezit. Samsee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Joo Hyung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chang lin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Asavchin geeft een lange en hoge pass. Ming rent richting de bal. Met opzet legt Yin-Fat zijn tegenspeler op de grond. Yin-Fat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wit1234 28%, Wangwa F.C 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wit1234 - Wangwa F.C 0:0