Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man u AC Rangsit
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Shinawatra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuansheng is nu in balbezit. Yuansheng geeft een lange en hoge pass. Daar is Kerddee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerddee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rojjaroen passt de bal met de wreef. Chao Fah is nu in balbezit. Chao Fah passt de bal in één keer door. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Chi de bal onder controle te krijgen. Mani is nu in balbezit. Mani met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Singhakraipop de bal onder controle te krijgen. Singhakraipop draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kunthana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Chao Fah speelt de bal door. Yuansheng rent richting de bal. Yuansheng passt de bal in één keer door. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yuansheng met een sublieme pass. Meeprem heeft problemen om de bal te vangen. Meeprem passt de bal met de wreef. Mani is nu in balbezit. Mani geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mani onderschept slim de pass. Mani geeft de bal voor. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Likai onderschept slim de pass. Likai haalt uit met een fantastische trap. Kunthana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Likai rent richting de bal. Likai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kangli is nu in balbezit. Singhakraipop rent richting de bal. Likai is nu in balbezit. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chao Fah passt de bal zonder na te denken. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop passt de bal zonder na te denken. Likai is nu in balbezit. Likai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man u 58%, AC Rangsit 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man u - AC Rangsit 0:0

58e minuut.
Tzung met een sublieme pass. Buranasupkajorn heeft problemen om de bal te vangen. Buranasupkajorn geeft de bal voor. Likai rent richting de bal. Likai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Anning met een snelle inworp. Kerddee probeert naar een medespeler te passen. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kangli rent richting de bal. Kangli passt de bal met de wreef. Yuansheng met een sublieme pass. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Rojjaroen met een sublieme pass. Inworp. Meeprem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mani geeft een hoge lob. Kerddee kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man u 56%, AC Rangsit 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man u - AC Rangsit 0:0